Shop Mobile More Submit  Join Login
cars by sestetik cars by sestetik
cars
Add a Comment:
 
:iconkordober:
kordober Featured By Owner Mar 25, 2014
Sen ylilyöntejä ei pystymerkkiä esillä iltapäivälehdet . Hän asui nopeasti ja värikkäästi , kuoli ennenaikaisesti väkivaltainen olosuhteissa . Wojciech Frykowski oli yksi suurimmista legendoistakansantasavallassa . Tapaajärkyttävä tarina elämästään ! Ainoastaan ​​Puolassa Virtual julkaista otteita uusin kirja Slawomir Kopra pe " Scandalists PRL " .

" Isä Adalbert syntyi miljonääri - kirjoitti Krzysztof Kakolewski - ja se oli hän . Mitä hän näki , siitä tulihyödyke . Money - sanottiin - jahdata häntä jatkuvasti vainoavat . Olihohto hallussa , mutta piti itseääntyötä tekevä mies , joka työskenteleerahaa" . John Frykowski juuri sodan jälkeen perusti yrityksen vuonna Pommerin , Wielkopolska ja Lodz , erikoistunutkuljetus-ja tuotanto kemiallisten tuotteiden ja tekstiilejä . Kunkommunistit ovat rajoittaneetYksityisten yrittäjien , Frykowski muuttiharmaan talouden ja silti täydellisesti menestyi.

" Luonnossa asioitaihminen kuten isäni olivihollinenluokka - mainittu George Frykowski , veli Wojtek . - Hän vastustivaltion kauppakamari ,tarkastukset tarkastuksen ja kaivojen laskut , erityisiä komiteoita torjua spekulointia . Sinun piti lahjoa . Haunted spektri työleirille keinottelijoiden Mielęcinie " . Kuitenkinperhe menestyi hyvin, se oli ainakäytettävissä useita autoja , ja pojat meni hyvämaineinen kouluille . Isä oli valmistaa heitä ottamaanperheyritys kuitenkin kärsiupea tappion opettavainen . Jerzy opiskelun sijaan kemian , hän valitsioikean ( nytelokuvan tuottaja ) , ja Maciej valmistui sosiologian ( sijasta ammattikoulun ) . Vain Wojciech eivät alun perin tehdä , hän valmistuiteknillisestä yliopistosta Lodz , pian osoittautui kuitenkin , että myös hän ei täyttänytodotuksia isänsä . Paremmin hänelle " yrityksen " huligaanit " ja elokuva-alan opiskelijoille ja heidän yhteyksiään rajoitettu teknisten tieteiden osallistua järjestämiin tapahtumiin yliopisto-opiskelijoiden - luemmekirjan " scandalists PRL " .
Reply
:iconzach212:
zach212 Featured By Owner Feb 13, 2013
Cool pic..!! Nice pose as well.This snap is a rare one to get.The lighting shouldn't be much just the right amount and as far as the car is concerned.I love hummers.Although most people do not think the same,for some reason,the hummer is my favorite all terrain vehicle.The rugged look imparts a charm to the car.

mercedes mechanic culver city
Reply
:iconmoonlitnight374:
moonlitnight374 Featured By Owner Nov 2, 2010
i love the lighting and the angle.
Reply
:iconmyriad-season:
myriad-season Featured By Owner Aug 13, 2010
Awsome!!!
Reply
:icongeorgetsegoev:
GeorgeTsegoev Featured By Owner Jun 21, 2009
sweet I've got the same model :P
nice pic btw ^^
Reply
:icongh0st-whisperer:
gh0st-whisperer Featured By Owner Jul 2, 2008
Awsm ..
Reply
:iconchaoticmind:
chaoticmind Featured By Owner Jun 20, 2008
great shot :)
Reply
:iconlife-is-eternal:
life-is-eternal Featured By Owner Mar 21, 2008
Cool. I really don't like hummers but this shot makes them look really cool! Almost enough to make me want one! ^ ^ Nice shot!
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
November 24, 2006
Image Size
551 KB
Resolution
1600×1200
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
8,322
Favourites
113 (who?)
Comments
10
Downloads
440

Camera Data

Make
NIKON
Model
E775
Shutter Speed
10/160 second
Aperture
F/2.8
Focal Length
6 mm
ISO Speed
100
Date Taken
Dec 23, 2002, 8:29:38 PM
×